ДОБРОМИР СТОЯНОВ

Добромир Стоянов притежава над 12-годишен опит в областта на корпоративните комуникации. Като мениджър „Клиенти“ в Grozdanov Communications Consulting, Добромир е планирал и реализирал комуникационни кампании за организации и компании като Сдружението за модерна търговия, БНП Париба Лични Финанси, dm България, Рувекс, Аванти, Строително-предприемачески холдинг и много други. Той работи както с „традиционните“ – печатни, онлайн и електронни медии, така и с „новите“ комуникационни канали, като е управлявал кампании и е създавал съдържание за социални медии като Facebook, LinkedIn и Instagram, за видео платформи като YouTube и за корпоративни блогове.

Опитът на Добромир включва и организация на широк спектър от корпоративни събития – от бизнес закуски с медиите през високопрофилни конференции за бизнес партньори и представители на институциите до онлайн, „phygital” и разнообразни по формат и структура хибридни събития.

Добромир притежава магистърска степен по „Балканистика“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Преди да се присъедини към екипа на Grozdanov Communications Consulting е бил мениджър „Клиенти“ Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants и анализатор в системата на българската армия.