Александър Грозданов

Александър Грозданов притежава над 20-годишен опит в областта на корпоративните комуникации, управлението на кризи, връзките с институциите и връзките с инвеститорите. Задълбочено познава бизнес сектори като: банки и финансови услуги, търговия с бързооборотни стоки, строителство, търговия с горива и потребителски стоки в резултат на работата си за компании като Henkel, Mars, ПИБ, IBM, GoodYear, Nokia, и др.

През 2008 година Александър основава Grozdanov Communications Consulting и от тогава консултира комуникационни стратегии и ръководи кампании за изграждане на положителен публичен образ за водещи международни и български компании и организации като Сдружението за модерна търговия, БНП Париба Лични Финанси, dm България, Lufthansa Technik Sofia и много други.

Александър Грозданов притежава магистърска степен по „Международни икономически отношения” и бакалавърска степен по „Финанси” от УНСС в София и е специализирал институционален ПР в САЩ. Професионалният му опит включва позициите главен експерт в правителствения пресцентър, ПР мениджър в „Петрол” АД и директор „Клиенти“ в Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants.