КАРИЕРИ

Ние в Grozdanov Communications Consulting знаем, че разликата между най-добрите в бизнеса и останалите се прави от екипа. Затова привличаме най-добрите консултанти в сферата на комуникациите, които да предоставят висококачествени ексклузивни услуги на ограничен брой топ клиенти.

 

За нас различният опит и мисленето „извън рамката” са водещи при ангажирането на служители за агенцията. Ние търсим мотивирани и активни професионалисти с бизнес подготовка и задълбочено познание на медийната и политическата среда в страната. Високо оценяваме успешният консултантски опит с големи български и международни компании и способността за ефективна комуникация с различни аудитории.

 

Срещу тези умения и квалификации Grozdanov Communications Consulting предлага възнаграждение, което пряко стимулира добрите резултати. Смятаме, че хората трябва да усещат ефекта от своите усилия и това да им носи удовлетворение. Така градим екип от „локомотиви” за бизнеса на агенцията, а не от „вагони”.

 

Ако смятате, че вие сте описаният консултант и желаете да се присъедините към екипа на Grozdanov Communications Consulting, изпратете ни своето CV и мотивационно писмо.


 

"Първо ти работиш за имидж, после той работи за теб."

- PR правило

 

"Пътуването от хиляда километра започва с една стъпка."

- Лао Дзъ

 

Компаниите всеки ден се явяват пред съда на своите публики и присъдата им се прочита, независимо дали са се защитили.

 

“Език кости няма, но кости троши."

- Българска поговорка

 

"Не правя сделки с хора на които нямам доверие."

- Уорън Бъфет

 

"Всяко дружество заслужава акционерите си."

- Уорън Бъфет

 

„Това, което не е отразено в медиите, никога не се е случвало.”

- PR правило