Добромир Стоянов
Мениджър клиенти

Добромир отговаря за стратегическото планиране и изпълнение на многоканални комуникационни кампании за клиенти на агенцията като БНП Париба Лични Финанси, България; Сдружение за модерна търговия и др.

Той работи в сферата както на традиционните, така и на "новите" медии. Сред неговите отговорности е и ежедневната комуникация с представители на медиите, организиране на интервюта, проучвания, организация на събития и т.н.

Добромир е ръководил и изпълнявал комуникационни стратегии за клиенти като Луфтханза Техник София, Винербергер, Министерство на правосъдието, UNFPA - Фонд на ООН за населението и други.

Преди да се присъедини към екипа на Grozdanov Communications Consulting той е мениджър клиенти в една от водещите комуникационни агенции в Централна и Източна Европа, където обслужва редица големи международни компании като BASF, Intel, easyJet, Nokia, GE Energy, Goodyear и др.

Работил е и като PR мениджър на “Технопрофил” ЕООД, част от групата “Балканстрой”. Той притежава опит и в правителствения сектор като "Старши експерт" в Генералния щаб на Българската армия.

Добромир притежава магистърска степен по "Балканистика" от Софийския университет "Св. Климент Охридски".


 

"Първо ти работиш за имидж, после той работи за теб."

- PR правило

 

"Пътуването от хиляда километра започва с една стъпка."

- Лао Дзъ

 

Компаниите всеки ден се явяват пред съда на своите публики и присъдата им се прочита, независимо дали са се защитили.

 

“Език кости няма, но кости троши."

- Българска поговорка

 

"Не правя сделки с хора на които нямам доверие."

- Уорън Бъфет

 

"Всяко дружество заслужава акционерите си."

- Уорън Бъфет

 

„Това, което не е отразено в медиите, никога не се е случвало.”

- PR правило